велосипедска патека

Таг
8Вести

ЕВРОПА ВО ПАНДЕМИЈАТА ДОБИЛА 1.000 КИЛОМЕТРИ НОВИ ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ И ТРЕНДОТ ЌЕ ПРОДОЛЖИ

НОВА ШУМСКА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ВО БЕЛГИЈА ОВОЗМОЖУВА ДА СЕ ВОЗИ МЕЃУ КРОШНИ

ЊУЈОРК ЌЕ СЕ ПОВРЗЕ СО КАНАДА СО ПЕШАЧКО-ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ДОЛГА 1.425 КИЛОМЕТРИ

ПАРИЗ СЕ ПОВРЗА СО АТЛАНТСКИ ОКЕАН СО 420 КИЛОМЕТРИ ДОЛГА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ДОЛЖ РЕКАТА СЕНА

ПАНДЕМИЈАТА ПОКРЕНА ВЕЛОСИПЕДСКА РЕВОЛУЦИЈА ВО ЕВРОПА, НАД МИЛИЈАРДА ЕВРА ВЛОЖЕНИ ВО НОВИ ПАТЕКИ

АТИНА ЌЕ ГО ТРАНСФОРМИРА СВОЈОТ ИСТОРИСКИ ЦЕНТАР СО НОВА ПЕШАЧКА ЗОНА

ЊУЈОРК ЌЕ ЈА РАЗБИВА АВТОМОБИЛСКАТА КУЛТУРА СО ИЗГРАДБА НА НОВИ 250 ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ