видеоигри

Таг
16Вести

ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ПРЕДАВАЊА ЗА УМЕТНОСТА ВО ВИДЕОИГРИТЕ СО ГОСТИ ОД СРБИЈА

ЛУЃЕТО ПОМИНУВААТ ПЕТ ЧАСА НА ДЕН НА СВОИТЕ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

ОБЈАВЕН ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА КРЕИРАЊЕ ВИДЕОИГРИ НА ТЕМА ЕКОЛОГИЈА

ХРВАТСКА КОМПАНИЈА ЗА ВИДЕОИГРИ ОСНОВАНА СО ДВА КОМПЈУТЕРА КУПЕНА ЗА 148 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„СОНИ“ ГО ОБЈАВИ ИЗГЛЕДОТ НА „ПЛЕЈСТЕЈШН 5“, НЕ И ЦЕНАТА

ВО МАРТ ПОТРОШЕНИ РЕКОРДНИ 10 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА ДИГИТАЛНИ ВИДЕОИГРИ

ЛАРА КРОФТ И ДРУГИ КУЛТНИ ВИДЕОИГРИ НА ПОШТЕНСКИ МАРКИ ВО БРИТАНИЈА

„КОМОДОРЕ 64“ СЕ ВРАЌА НА ПАЗАРОТ ВО ДЕКЕМВРИ, ЌЕ ЧИНИ 200 ДОЛАРИ