Заха Хадид

Таг
13Вести

АРХИТЕКТИТЕ ОД „ЗАХА ХАДИД“ НАПРАВИЈА ЗЕЛЕН ПОЈАС ОД НЕИСКОРИСТЕН ПРОСТОР ВО НИКОЗИЈА

СТУДИОТО „ЗАХА ХАДИД“ ЌЕ ЈА ПРОЕКТИРА МРЕЖАТА НА СУПЕРБРЗИОТ ПРЕВОЗ ХИПЕРЛУП НИЗ ИТАЛИЈА

КУЛТУРЕН ЦЕНТАР ВО ФОРМА НА ПТИЧЈИ КРИЛЈА Е НОВИОТ ПРОЕКТ НА „ЗАХА ХАДИД“ ВО КИНА

АРХИТЕКТОНСКОТО СТУДИО „ЗАХА ХАДИД“ ЌЕ ГРАДИ ОБЛАКОДЕР НА НАЈСКАПАТА ЛОКАЦИЈА НА СВЕТОТ

КИНА ЌЕ ГРАДИ СТАДИОН СО ЗЕЛЕНИ ТЕРАСИ, ПРОЕКТ НА АРХИТЕКТИТЕ ОД „ЗАХА ХАДИД“

СТУДИОТО НА ЗАХА ХАДИД ЌЕ ЈА ГРАДИ „НАЈЗЕЛЕНАТА ЗГРАДА“ ВО ШАНГАЈ

НОВИОТ ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛ ВО ДУБАИ ЌЕ СЕ ИЗДВОЈУВА СО СВОЈОТ СКУЛПТОРСКИ ИЗГЛЕД