зараза

Таг
112Вести

ВО МАКЕДОНИЈА САМО ЕДЕН НОВ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС ЗА ПРВПАТ ОД МАРТ 2020

НЕМА НАЗНАКИ ДЕКА НА ПРОБНИОТ КОНЦЕРТ ВО БАРСЕЛОНА ИМАЛО ШИРЕЊЕ НА ЗАРАЗАТА, ОБЈАВИЈА НАУЧНИЦИТЕ

ПОТВРДЕНИ ПРВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС КАЈ ГОРИЛИ, НЕКОИ ОД ЗАРАЗЕНИТЕ И КАШЛААТ

СИТЕ НАД ШЕСТ ГОДИНИ ОД ДЕНЕСКА МОРА ДА НОСАТ МАСКА И НА ОТВОРЕНО

МАКЕДОНИЈА СО 870 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, УБЕДЛИВО НАЈМНОГУ ВО ЕДЕН ДЕН ДОСЕГА

МАКЕДОНИЈА ЈА НАДМИНА ГРАНИЦАТА ОД 500 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН

ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ПРВПАТ НАД 400 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН

МАКЕДОНИЈА СО НОВ ДНЕВЕН РЕКОРД ГО НАДМИНА ПРАГОТ ОД 20.000 ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС

ВО МАКЕДОНИЈА ПРВПАТ НАД 300 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН

ДВЕЈН ЏОНСОН И ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО СЕ ЗАРАЗИЛЕ СО КОРОНАВИРУС