зграда

Таг
17Вести

ПИРАМИДАТА НА ТИРАНА МЕЃУ НАЈИСЧЕКУВАНИТЕ АРХИТЕКТОНСКИ ПРОЕКТИ ВО 2023

ОТВОРЕН ПРВИОТ ДЕЛ ОД „ВИСЕЧКИТЕ ВАВИЛОНСКИ ГРАДИНИ НА ШАНГАЈ“, НА КОЈ СЕ ПОСАДЕНИ 1.000 ДРВЈА

ДОМ НА ГРАДЕЖНИЦИ ВО СКОПЈЕ УКРАСЕН СО МУРАЛ ИНСПИРИРАН ОД ХОЛАНДСКИОТ СЛИКАР КАРЕЛ АПЕЛ

СТАНБЕНА ЗГРАДА СО 1.000 ДРВЈА И 20.000 РАСТЕНИЈА ЌЕ НИКНЕ ВО АВСТРАЛИСКИОТ ГРАД БРИЗБЕЈН