Златна малина

Таг
10Вести

МЈУЗИКЛОТ „ДИЈАНА“ Е НАЈЛОШИОТ ФИЛМ ЗА 2021, ЛЕБРОН ЏЕЈМС ДОБИ ЗЛАТНА МАЛИНА ЗА НАЈЛОШ АКТЕР

МЈУЗИКЛОТ „ДИЈАНА“ СО НАЈМНОГУ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА, БРУС ВИЛИС ДОБИ ПОСЕБНА КАТЕГОРИЈА

МЈУЗИКЛ ЗА АУТИЗМОТ И ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА МЕСТЕЊЕ НА ИЗБОРИТЕ ВО САД СЕ НАЈЛОШИТЕ ФИЛМОВИ НА 40. ЗЛАТНИ МАЛИНИ

„ДУЛИТЛ“ И ПОЛСКИОТ РИМЕЈК НА „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ СИВО“ НОМИНИРАНИ ЗА НАЈМНОГУ ЗЛАТНИ МАЛИНИ

МЈУЗИКЛОТ „МАЧКИ“ ГО КОМПЛЕТИРАШЕ ДЕБАКЛОТ СО ОСВОЕНИ ШЕСТ ЗЛАТНИ МАЛИНИ

МЈУЗИКЛОТ „МАЧКИ“ И „РАМБО 5“ СО НАЈМНОГУ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА

ТРАМП ДОБИ ЗЛАТНА МАЛИНА ЗА НАЈЛОШ АКТЕР ЗА ПОЈАВУВАЊЕ ВО АРХИВСКИ СНИМКИ

ДОНАЛД ТРАМП ДОБИ ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА

„ИМОЏИ“ СТАНА ПРВ АНИМИРАН ФИЛМ КОЈ ОСВОИЛ „ЗЛАТНА МАЛИНА“ ЗА НАЈЛОШ ФИЛМ

„ТРАНСФОРМЕРИ: ПОСЛЕДНИОТ ВИТЕЗ“ ДОБИ ДЕВЕТ НОМИНАЦИИ ЗА ЗЛАТНА МАЛИНА