апликација

Таг
24Вести

ПРОМОВИРАНА НОВА АПЛИКАЦИЈА ЗА ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ КОЈА Е ВОДИЧ ВО ВИД НА ВИДЕОИГРА

„ФЕЈСБУК“ ГО СТОПИРАШЕ ПРОЕКТОТ ИНСТАГРАМ ЗА ДЕЦА ПО ЛОШИТЕ РЕАКЦИИ

ТИКТОК ЌЕ ЈА ЗГОЛЕМИ ДОЛЖИНАТА НА ВИДЕАТА ОД ЕДНА НА ТРИ МИНУТИ

НОВА АПЛИКАЦИЈА ИМ КАЖУВА НА ПЕШАЦИТЕ ВО БАРСЕЛОНА КАДЕ ИМА НАЈМНОГУ СЕНКИ

СЕ РАЗВИВА ВЕРЗИЈА НА ИНСТАГРАМ ЗА ДЕЦА ДО 13 ГОДИНИ

НОВАТА АПЛИКАЦИЈА МОЈОТ ПРЕДМЕТ Е КАКО ТИНДЕР ЗА МУЗЕЈСКИ ПОСТАВКИ

АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ЗАПОЗНАВАЊЕ „БАМБЛ“ ОСНОВАНА ОД 31-ГОДИШНА АМЕРИКАНКА ДОСТИГНА ВРЕДНОСТ ОД 13 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

АРХЕОЛОШКОТО БОГАТСТВО НА СТОБИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКУСИ ПРЕКУ НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

„ЈАМАХА“ РАЗВИ АПЛИКАЦИЈА ЗА НАВИВАЊЕ ОД ДОМА ЗА ДА СЕ ПРАВИ АТМОСФЕРА НА ПРАЗНИТЕ СТАДИОНИ

НОВАТА ОПЦИЈА ЗА ВИДЕОПОВИЦИ НА ФЕЈСБУК ОВОЗМОЖУВА 50 ЛУЃЕ ДА РАЗГОВАРААТ ВО ИСТО ВРЕМЕ