Фејсбук

Таг
40Вести

ВТОРИОТ ДЕЛ НА „СОЦИЈАЛНА МРЕЖА“ ЌЕ БИДЕ ЗА УЛОГАТА НА ФЕЈСБУК ВО УПАДОТ ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС

ТРАМП СЕ ВРАТИ НА ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ ПО ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ ГОДИНИ

ЕДНА ЧЕТВРТИНА ОД СВЕТСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕКОЈДНЕВНО БИЛА НА ФЕЈСБУК ВО ДЕКЕМВРИ

БРОЈОТ НА ДНЕВНИ АКТИВНИ КОРИСНИЦИ НА ФЕЈСБУК ПАДНАЛ ЗА ПРВПАТ ВО 18-ГОДИШНАТА ИСТОРИЈА

„ФЕЈСБУК“ СТАНА „МЕТА“ ЗА ДА РАЗВИВА МЕТАВЕРЗУМ, ВО КОЈ ЛУЃЕТО ЌЕ ЖИВЕАТ ВИРТУЕЛНА КОПИЈА НА СВОЈОТ ФИЗИЧКИ ЖИВОТ

„ФЕЈСБУК“ ЌЕ ВРАБОТИ 10.000 ЛУЃЕ ВО ЕУ ЗА ДА РАЗВИЕ ОНЛАЈН СВЕТ НАРЕЧЕН МЕТАВЕРЗУМ

КАРДАШИЈАН, ДИКАПРИО И ДРУГИ СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ СЕ ЗДРУЖИЈА ВО БОЈКОТОТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗ МУЗИЧАРИ СО ОНЛАЈН КОНЦЕРТИ ГО СЛАВАТ МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЏЕЗОТ

НОВАТА ОПЦИЈА ЗА ВИДЕОПОВИЦИ НА ФЕЈСБУК ОВОЗМОЖУВА 50 ЛУЃЕ ДА РАЗГОВАРААТ ВО ИСТО ВРЕМЕ

СИ ОДАМ ОД ФЕЈСБУК ПОРАДИ НАПЛИВОТ НА ЛАЖНИ ВЕСТИ, ВЕЛИ МАЈСТОРОТ НА ХОРОРИ СТИВЕН КИНГ