Грајмс

Таг
5Вести

И ВТОРОТО ДЕТЕ НА ИЛОН МАСК И ГРАЈМС ДОБИ ЧУДНО ИМЕ – EXA DARK SIDERÆL

ИЛОН МАСК И ГРАЈМС ГО ПРОМЕНИЈА ИМЕТО НА СИНОТ ЗАШТО НЕ БИЛО ПО ЗАКОН

ИЛОН МАСК ДОБИ СИН СО ПЕЈАЧКАТА ГРАЈМС И ГО КРСТИ „X Æ A-12“

ДЕВОЈКАТА НА ИЛОН МАСК ОБЈАВИ ДЕКА Е ТРУДНА

ИЛОН МАСК И ПЕЈАЧКАТА ГРАЈМС СЕ СПОИЛЕ ПРЕКУ ШЕГА НА ТВИТЕР