Харисон Форд

Таг
17Вести

ХАРИСОН ФОРД ДОЈДЕ ВО КАН ЗА ПРЕМИЕРАТА НА СВОЈОТ ПОСЛЕДЕН „ИНДИЈАНА ЏОНС“

ПЕТТИОТ И ПОСЛЕДЕН ФИЛМ ЗА ИНДИЈАНА ЏОНС ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА ВО КАН

ОБЈАВЕНИ НАСЛОВОТ И ТРЕЈЛЕРОТ ЗА ПЕТТИОТ ДЕЛ НА „ИНДИЈАНА ЏОНС“

ПРЕМИЕРАТА НА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“ ОДЛОЖЕНА ЗА ЈУЛИ 2023, ПРЕД 81. РОДЕНДЕН НА ХАРИСОН ФОРД

ХАРИСОН ФОРД ЌЕ СЕ ОПЕРИРА ПО ПОВРЕДАТА, НО СНИМАЊЕТО НА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“ ЌЕ ПРОДОЛЖИ

ХАРИСОН ФОРД НА 78 ГОДИНИ ПО ПЕТТИ ПАТ СНИМА КАКО ИНДИЈАНА ЏОНС

МАДС МИКЕЛСЕН ВЛЕГУВА ВО „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“

ФИБИ ВОЛЕР-БРИЏ ЌЕ ГЛУМИ ПОКРАЈ ХАРИСОН ФОРД ВО „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“

ХАРИСОН ФОРД НА 80 ГОДИНИ ЌЕ ГО СНИМА ПЕТТИОТ И ПОСЛЕДЕН ФИЛМ ЗА ИНДИЈАНА ЏОНС

МАЛКУ ВЕЖБАМ, ЈАДАМ САМО РИБА И ЗЕЛЕНЧУК, ВЕЛИ ХАРИСОН ФОРД ЗА СВОЈАТА ОДЛИЧНА ФОРМА НА 77 ГОДИНИ