Хуавеи

Таг
10Вести

„ХУАВЕИ“ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ ПРВ АВТОМОБИЛ

„ХУАВЕИ“ ЌЕ ГИ ПРЕФРЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СВОЈОТ НОВ ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ ХАРМОНИ

НОВИОТ СМАРТФОН НА „ХУАВЕИ“ ЌЕ ИМА СЕДУМ КАМЕРИ И НАЈСИЛЕН ОПТИЧКИ ЗУМ ДОСЕГА

КИНА ЈА ПУШТИ ВО УПОТРЕБА ЕДНА ОД НАЈГОЛЕМИТЕ 5Г МРЕЖИ НА СВЕТОТ

„ХУАВЕИ“ ГО ЛАНСИРАШЕ НОВИОТ СМАРТФОН БЕЗ АПЛИКАЦИИТЕ НА „ГУГЛ“

СЛЕДНИОТ СМАРТФОН НА „ХУАВЕИ“ НЕМА ДА ГИ ИМА АПЛИКАЦИИТЕ НА „ГУГЛ“

„ХАРМОНИ ОС“ Е РИВАЛОТ НА „АНДРОИД“, ОБЈАВИ „ХУАВЕИ“

ИНОВАЦИИТЕ КОИ СЕ ХИТ НА СВЕТСКИОТ КОНГРЕС НА МОБИЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ВО БАРСЕЛОНА

„ХУАВЕИ“ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ ПРВ СМАРТФОН СО ЕКРАН НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ И 5Г МОДЕМ

„САМСУНГ“ И „ХУАВЕИ“ ВО ИСТО ВРЕМЕ ПРЕТСТАВИЈА СМАРТФОН СО НОВ ДИЗАЈН НА КАМЕРАТА ЗА СЕЛФИ