Игор Џамбазов

Таг
2Вести

ПОДОБРО ДА ИЗДАДЕШ КНИГА, ОТКОЛКУ ДА ЈА ИЗДАДЕШ ДРЖАВАТА, ИГОР ЏАМБАЗОВ ЈА ПРОМОВИРАШЕ СЕДМАТА КНИГА

ПРОМОЦИЈА НА ЗБИРКА СО НАЈПОЗНАТИТЕ ПЕСНИ НА ИГОР ЏАМБАЗОВ