изложба

Таг
276Вести

СЛАВЧО СПИРОВСКИ СО ИЗЛОЖБА НА СКУЛПТУРИ ВО МАКЕДОНСКИОТ КИЦ ВО ЗАГРЕБ

ИНТИМНИОТ ПРОСТОР НА ЛИЧЕНОСКИ КАКО МОТИВ ЗА ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИТЕ ОД ЛИКОВНАТА АКАДЕМИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

40 УМЕТНИЦИ СО 55 ДЕЛА ВО МАЛ ФОРМАТ НА ВЕЧЕРАШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДЛУМ

БРАНКИЦА ЈОВАНОВСКА СО ИЗЛОЖБА НА МРАЧНИ КОЛАЖИ ВО ВЕЛЕС

ПО ЕДНА НЕДЕЛА ТВОРЕЊЕ, ВЛАДИМИР ЛУКАШ ОТВОРА ИЗЛОЖБА ВО ПАРКОТ НА ФРАНКОФОНИЈАТА

СТЕФАН ДИМОВСКИ ИЗЛОЖУВА АКВАРЕЛИ ВО ГАЛЕРИЈАТА „КО-РА“

ИЗЛОЖБА НА ДИГИТАЛНО РЕСТАВРИРАНИ ФОТОГРАФИИ ОД ОХРИЃАНЕЦОТ ЈОНЧЕ ПОП СТЕФАНИЈА ВО КИНОТЕКАТА