јога

Таг
11Вести

ТОРОНТО ПОСТАВИ КУПОЛИ ЗА ВЕЖБАЊЕ ЈОГА НА БЕЗБЕДНА ДИСТАНЦА

ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ЈА ПРОМОВИРА ЈОГАТА КАКО ШТИТ ОД КОРОНАВИРУСОТ

КАФУЛЕ ВО ЊУЈОРК НУДИ МОЖНОСТ ДА СЕ ВЕЖБА ЈОГА СО МАЧКИ