јубилеј

Таг
79Вести

ДВЕ НОВИ ПЕСНИ ОД АЛБУМОТ ВО НАЈАВА ЌЕ ИСПЕЕ ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ НА СЛАВЕНИЧКИТЕ КОНЦЕРТИ ВО СКОПЈЕ

ПЕТ ГОДИНИ ЧЕКАВ НЕКОЈ МЕНАЏЕР ДА СЕ СЕТИ ДЕКА ПРАВАМ 50-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ, ВЕЛИ МИКИ ЈОВАНОВСКИ-ЏАФЕР ПРЕД СЛАВЕНИЧКАТА ТУРНЕЈА

КОНЦЕРТОВ Е ЗА МАЈКА МИ КАКО ПОДАРОК ЗА РОДЕНДЕН, РЕЧЕ СЛАТКАРИСТИКА НА СЛАВЕНИЧКИОТ НАСТАН ВО СКОПЈЕ

ВТОР КОНЦЕРТ НА ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ СО ГОЛЕМ РЕВИСКИ ОРКЕСТАР ВО АПРИЛ ВО ОПЕРАТА

ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ ЌЕ СЛАВИ 60 ГОДИНИ КАРИЕРА СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО АПРИЛ

ЕВРОВИЗИСКАТА ПОБЕДНИЧКА МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ СО СЛАВЕНИЧКИ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ЧЕСНОСТА Е НАЈДОБРАТА ОСОБИНА НА ДАРКО, ВЕЛИ МАЈА ПАНЧЕВА, КОЈА СО СОПРУГОТ СЛАВИ СРЕБРЕН ЈУБИЛЕЈ

ПРЕД 15 ГОДИНИ СНИМАВ ПЕСНИ ВО СКРИВНИЦА, СЕГА ЈА ЖИВЕАМ ШАНСАТА, ВЕЛИ СЛАТКАРИСТИКА ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ГОРАН БРЕГОВИЌ СО СЛАВЕНИЧКИ КОНЦЕРТ ВО МАРТ ВО СКОПЈЕ

БАЈАГА И „ИНСТРУКТОРИ“ ТРААТ, А ГОДИНИТЕ ПОМИНУВАТ, КАЖА ГИТАРИСТОТ ЖИКА МИЛЕНКОВИЌ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ