кино

Таг
24Вести

„КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ СО ПРЕМИЕРА ВО ИТАЛИЈА, ОД 7 АПРИЛ И ВО КИНАТА ВО БУГАРИЈА

СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ЌЕ ДОБИЕ 7-Д КИНО

ВТОРО КИНО СИНЕПЛЕКС ЌЕ СЕ ОТВОРИ ВО СКОПЈЕ

ВЕЛЕШАНИ 10 МЕСЕЦИ ЧЕКААТ ДА ПРОРАБОТИ ГРАДСКОТО КИНО

СО ПРОЕКЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ „СТЕЛА“ ВЕЧЕРВА СЕ ОТВОРА НОВО КИНО ВО ВЕЛЕС

„А1 МАКЕДОНИЈА“ ОРГАНИЗИРА КИНО СО АВТОМОБИЛИ ПРЕД АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

ВО БИТОЛА ОД ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ ГЛЕДААТ ФИЛМОВИ ВО ЛЕТНО КИНО

КИНО НА СЕНА – НОВА ЛЕТНА АТРАКЦИЈА НА ПАРИЗ

ПАРИЗ ЌЕ ОТВОРИ ПЛОВЕЧКО КИНО НА СЕНА

КИНО СО АВТОМОБИЛИ УТРЕ ВО ВЕЛЕС, ПАРИТЕ ОД КАРТИТЕ ЌЕ ОДАТ ВО ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ