локални избори 2017

Таг
9Вести

СЕДУМ НОВИ ПРАТЕНИЦИ ВЛЕГОА ВО СОБРАНИЕТО ПО ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

СДСМ – 57, ДУИ 11, ВМРО-ДПМНЕ 5 ГРАДОНАЧАЛНИЦИ (НЕОФИЦИЈАЛНИ РЕЗУЛТАТИ)

ВОЗДРЖЕТЕ СЕ ОД КРИВИЧНИ ДЕЛА В НЕДЕЛА ЗА ДА НЕ ОДИТЕ В ЗАТВОР, ПРЕДУПРЕДУВА ОБВИНИТЕЛСТВОТО

НЕМА ПРЕГЛАСУВАЊЕ, ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ЌЕ СЕ ГЛАСА УШТЕ ВО 35 ОПШТИНИ

СДСМ ОСВОИ 80.000 ГЛАСОВИ ПОВЕЌЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ, ВТОР КРУГ ЌЕ ИМА ВО 35 ОПШТИНИ

ЗАБРАНЕТА Е ПАРТИСКАТА ПРОПАГАНДА – ВОДИЧ ЗА ГЛАСАЊЕ