Марк Закерберг

Таг
10Вести

„ФЕЈСБУК“ СТАНА „МЕТА“ ЗА ДА РАЗВИВА МЕТАВЕРЗУМ, ВО КОЈ ЛУЃЕТО ЌЕ ЖИВЕАТ ВИРТУЕЛНА КОПИЈА НА СВОЈОТ ФИЗИЧКИ ЖИВОТ

НЕ ИМ ОВОЗМОЖУВАМЕ СЀ НА ДЕЦАТА, КАЖА МАРК ЗАКЕРБЕРГ ОТКАКО ПРВПАТ ПУШТИ КАМЕРИ ВО СВОЈОТ ДОМ

ЗАКЕРБЕРГ НАПРАВИ „КУТИЈА ЗА СПИЕЊЕ“ ЗА ДА МОЖЕ НЕГОВАТА СОПРУГА ПОДОБРО ДА СПИЕ

ФЕЈСБУК ПЛАНИРА ДА ВОВЕДЕ СЕКЦИЈА ЗА ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ, ПРОВЕРЕНИ ВЕСТИ

ЗАКЕРБЕРГ ЛАНИ ИЗГУБИЛ 8,7 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, НАЈБОГАТАТА ЖЕНА НА 15. МЕСТО НА ЛИСТАТА НА „ФОРБС“

ФЕЈСБУК ВО ЕДЕН ДЕН ОСТВАРИЛ РЕКОРДНА ЗАГУБА ОД 119 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

ФЕЈСБУК ЌЕ ПОНУДИ ПРВА АПЛИКАЦИЈА ЗА СПОЈУВАЊЕ, ПАДНАА АКЦИИТЕ НА КОНКУРЕНТИТЕ

ФЕЈСБУК ЗАГУБИЛ 58 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ СО ГОЛЕМИОТ СКАНДАЛ СО ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

ФЕЈСБУК ЌЕ ЈА ЗГОЛЕМИ БРОЈКАТА НА ЛОКАЛНИ ВЕСТИ НА ЊУЗ ФИДОТ

ФЕЈСБУК НАЈАВИ ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ ЗА ДА ГИ СТАВИ ЛИЧНИТЕ ОБЈАВИ ВО ПРВ ПЛАН