Медена земја

Таг
36Вести

ЧИТАТЕЛИТЕ ДА ЈА ИСКОРИСТАТ ЛИТЕРАТУРАТА ВО ОВИЕ НЕПРИЈАТНИ ВРЕМИЊА, ВЕЛИ ИСМАИЛ КАДАРЕ, ЛАУРЕАТОТ НА „ПРО-ЗА БАЛКАН“

АВТОРИТЕ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ДОБИЈА ПОКАНА ЗА ЧЛЕНСТВО ВО АМЕРИКАНСКАТА АКАДЕМИЈА ЗА ФИЛМ

„МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ВЕЧЕРВА СО МАКЕДОНСКА ТВ-ПРЕМИЕРА

СВЕТОТ СЕ ИЗМОРИ ОД ЛАЖНИ ХЕРОИ – ОВАЦИИ ЗА АТИЏЕ НА ЗЛАТНА БУБАМАРА

НЕКА ТРААТ РАДОСТА И НАДЕЖТА ДЕКА СЕКОЈ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПОВЕЌЕ, ВЕЛИ ТИМОТ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ПО ОСКАРИТЕ

НЕ ОСВОИВМЕ ОСКАР, НО ГОРДИ СМЕ ШТО БЕВМЕ ГЛАСНИЦИ НА ПОРАКАТА НА АТИЏЕ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“

ЖОЛТОТО ЗЛАТО НА АТИЏЕ ГО ОСВОИ ХОЛИВУД – „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ВЕЧЕРВА СЕ ТРКА ЗА ОСКАРИ

ВО ПРЕСРЕТ НА 92. ОСКАРИ: „МЕДЕНА ЗЕМЈА“, „ПАРАЗИТ“ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ

ВРАЌАЊЕТО ДОМА НИ БЕШЕ НАЈДОБРОТО ВРЕМЕ ВО ГОДИНАТА, ВЕЛАТ АВТОРИТЕ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ОТКАКО ГО ОБИКОЛИЈА СВЕТОТ

В НЕДЕЛА ПРЕД ОСКАРИТЕ ЌЕ СЕ ТРЧА НИЗ ПРЕДЕЛОТ КАДЕ Е СНИМАН „МЕДЕНА ЗЕМЈА“