мобилен телефон

Таг
10Вести

ОВАА ГОДИНА ЌЕ БИДАТ ФРЛЕНИ НАД ПЕТ МИЛИЈАРДИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ БЕЗ ДА СЕ РЕЦИКЛИРААТ

ЛУЃЕТО ПОМИНУВААТ ПЕТ ЧАСА НА ДЕН НА СВОИТЕ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

ДВАЈЦА БРИТАНЦИ ОТВОРИЈА МУЗЕЈ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, НАЈГРДИТЕ ДОБИЈА ПОСЕБНА ПОСТАВКА

„НОКИЈА“ ЈА ОБЈАВИ НОВАТА ВЕРЗИЈА НА КУЛТНИОТ ТЕЛЕФОН „6310“ ЗА ДА ЈА ОДБЕЛЕЖИ НЕГОВАТА 20-ГОДИШНИНА

СИСТЕМ ЗА ОТКРИВАЊЕ ВОЗАЧИ КОИ КОРИСТАТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ВОВЕДЕН ВО АВСТРАЛИЈА

ЗАГРЕБ ПОСТАВИ СЕМАФОР ЗА ОНИЕ КОИ ПОМИНУВААТ УЛИЦА ЗАГЛЕДАНИ ВО МОБИЛЕН

СНИМЕНА ПРВА СЕРИЈА ШТО ЌЕ СЕ ГЛЕДА ВЕРТИКАЛНО – НА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

СТАКЛЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ДОБИВААТ НОВ, УШТЕ ПОКУЛ ИЗГЛЕД