Монти Пајтон

Таг
11Вести

НЕ СЕ ЗБОГАТИВ ОД „МОНТИ ПАЈТОН“, МОРА ДА РАБОТАМ И НА 80 ГОДИНИ, ВЕЛИ ЕРИК АЈДЛ

ПРОДУЦЕНТОТ НА „МОНТИ ПАЈТОН“ СТИВ АБОТ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА СИНЕДЕЈС

„МОНТИ ПАЈТОН“ ДЕНЕС СЕ ПОРЕЛЕВАНТНИ ОД КОГА БИЛО, ВЕЛИ ПРОДУЦЕНТОТ СТИВ АБОТ, СПЕЦИЈАЛНИОТ ГОСТИН НА СИНЕДЕЈС

СИНЕДЕЈС ОДБЕЛЕЖУВА 50 ГОДИНИ „МОНТИ ПАЈТОН“, МЕНАЏЕРОТ СТИВ АБОТ ЌЕ ПРИМИ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

„МОНТИ ПАЈТОН“ ОДБЕЛЕЖУВА 50 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО НЕОБИЧЕН ГИНИСОВ РЕКОРД

„МОНТИ ПАЈТОН“ ОДБЕЛЕЖУВА 50 ГОДИНИ СО ОБИД ДА ВЛЕЗЕ ВО ГИНИСОВА КНИГА НА РЕКОРДИ

ВЕРОЈАТНО ЌЕ БИДАМ ЕДИНСТВЕНИОТ ЧЛЕН НА МОНТИ ПАЈТОН СО ТИТУЛАТА СЕР, ВЕЛИ МАЈКЛ ПЕЈЛИН

И МАКЕДОНИЈА ОДБЕЛЕЖУВА 40 ГОДИНИ ОД КУЛТНАТА КОМЕДИЈА „ЖИТИЕТО НА БРАЈАН“

ЌЕ ПРОСЛАВАМ СО ЧАША МЛЕКО ВО ПРАВ – МАЈКЛ ПЕЈЛИН СТАНА ПРВИОТ ЧЛЕН НА „МОНТИ ПАЈТОН“ СО ТИТУЛАТА СЕР

ОДИ КАКО МОНТИ ПАЈТОН – ХОЛАНДСКИ ГРАД ВОВЕДЕ ПЕШАЧКИ ПРЕМИН НА ОТКАЧЕНО ОДЕЊЕ