Музеј на Македонија

Таг
11Вести

ВРАБОТЕНИТЕ ВО МУЗЕИТЕ ДОБИЈА ВОДИЧ КАКО ДА СОРАБОТУВААТ СО ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

ИЗЛОЖБАТА „АФРИКА ВО МАКЕДОНИЈА“ ОТКРИВА ВРСКИ И ВЛИЈАНИЈА ШТО ПОСТОЕЛЕ СО МИЛЕНИУМИ

СО ПРЕДАВАЊЕ НА НИКОС ЧАУСИДИС, ВЕЧЕРВА СЕ ЗАТВОРА ИЗЛОЖБАТА „ДУХОВИТЕ НА АФРИКА“

КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО НА АЛБАНЦИТЕ, ТУРЦИТЕ, РОМИТЕ И ВЛАСИТЕ НА ЗАЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА ВО МУЗЕЈ НА МАКЕДОНИЈА

ДИПЛОМАТИ И БИЗНИСМЕНКИ НА СТОЕЊЕ ИЗГЛЕДАА МОДНО ШОУ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МОДНА РЕВИЈА ЗА ПОЧЕТОЦИТЕ И ЕВОЛУЦИЈАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ ДИЗАЈНЕРИ

ПРЕДАВАЊЕ НА ГОЦЕ НАУМОВ ЗА АФРИКАНСКИТЕ ОБРЕДИ ВО МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА

ИЗЛОЖБАТА „ДУХОВИТЕ НА АФРИКА“ ГО НАПОЛНИ МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СО ПРОМОЦИЈА И КОНЦЕРТ СЕ ЗАТВОРА НАСТАНОТ „НЕ Е ШЕГА: ДИСКРИМИНАЦИЈА И ЦЕНЗУРА“

ПРЕДИСТОРИСКИ САДОВИ И ФИГУРИНИ ОД МАКЕДOНИЈА НА ИЗЛОЖБА ВО ИТАЛИЈА