Охрид

Таг
22Вести

СО МАЛ КРУГ ГОЛЕМИ ЛУЃЕ ИСПИШАВМЕ 30 ГОДИНИ УСПЕШНА ПРИКАЗНА, ВЕЛИ СОПСТВЕНИКОТ НА ОХРИДСКОТО СУПЕР РАДИО, САШО МИТАНОСКИ

СТУДЕНТИ ОД МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА ВО СТУДИСКА ПОСЕТА НА АРХЕОЛОШКИТЕ ЛОКАЛИТЕТИ ВО ДРЖАВАВА

НБА КОШАРКАРОТ ЏЕДИ ОСМАН И ТУРСКАТА АКТЕРКА ЕБРУ ШАХИН СЕ ВЕНЧАА ВО ОХРИД

ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРА НА ФИЛМОТ „100 ГОДИНИ ФУДБАЛ ВО ОХРИД“

НУРКАЧИ И АРХЕОЛОЗИ КАЈ КАЛИШТА БАРААТ НАОДИ ОД КУЌИ ОД 7. ВЕК ПРЕД НАШАТА ЕРА

ПРАЗНИЧНИОТ ВИКЕНД ВО ОХРИД СО ДВА ФЕСТИВАЛА – АЛАРМ СО ДОМАШНА МУЗИКА, ОХРИД КОЛИНГ СО АКТУЕЛНИ СВЕТСКИ ДИЏЕИ

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ТРИО СО КОНЦЕРТ НА АНТИЧКИ ТЕАТАР НА 5 АВГУСТ

КОНЦЕРТИ НА МЛАДИ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ КАКО ВОВЕД ВО 61. ОХРИДСКО ЛЕТО

„АВАЛОН“ НАЈАВИ ТРИДНЕВНА ЗАБАВА СО СВЕТСКИ ПОЗНАТИ ДИЏЕИ НА „ОХРИД КОЛИНГ“

Д ФЕСТИВАЛ СЕ ВРАЌА ВО ДОЈРАН, АЛАРМ ФЕСТИВАЛ ВО ОХРИД