предавање

Таг
11Вести

УМЕТНИЦИТЕ ДАН И ЛИА ПЕРЖОВСКИ СО ПРЕДАВАЊЕ И РАБОТИЛНИЦА ВО МСУ

МАНЧЕВСКИ СО СЕРИЈА МАСТЕРКЛАСИ, ПРЕДАВАЊЕ И ПРОЕКЦИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО АРИЗОНА

ОТПОРОТ ЌЕ БИДЕ ТЕМАТА НА СЕДМИОТ ФЕСТИВАЛ НА КРИТИЧКА КУЛТУРА КРИК

ПРОФЕСОРКИ ОД САД И МАКЕДОНИЈА СО ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ ЗА СКОПЈЕ КАКО ГЛОБАЛЕН ГРАД

ВО ВРЕМЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ, УНИВЕРЗИТЕТИТЕ ГИ СЕЛАТ СВОИТЕ ЧАСОВИ И ПРЕДАВАЊА НА ИНТЕРНЕТ

БРИТАНКАТА АНДЕРС СО ПРЕДАВАЊЕ ЗА ПРИВРЕМЕН УРБАНИЗАМ ДЕНЕСКА ВО МСУ

САМО НА КОНЦЕРТ МОЖЕ ВИСТИНСКИ ДА СЕ УЖИВА ВО МУЗИКА, РЕЧЕ ЏИЈАН ЕМИН НА ПРЕДАВАЊЕ ВО ОХРИД

САЕМ ЗА АМЕРИКАНСКИ УНИВЕРЗИТЕТИ ДЕНЕСКА ВО СКОПЈЕ

УМЕТНИЧКИ ФИЛМОВИ И ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ ЗА СЛОБОДАТА НА ГРАДОВИТЕ ВО ЕВРОПА

ТОНИ КИТАНОВСКИ ПРЕДАВА ЗА АФРИКАНСКИТЕ КОРЕНИ НА ЏЕЗОТ