Римац автомобили

Таг
7Вести

ХРВАТСКАТА КОМПАНИЈА „РИМАЦ“ ГО ПРЕЗЕМА „БУГАТИ“

ХРВАТСКАТА КОМПАНИЈА „РИМАЦ“ ГО ПРЕТСТАВИ ПРВИОТ СЕРИСКИ МОДЕЛ „НЕВЕРА“, ЌЕ ЧИНИ ДВА МИЛИОНА ЕВРА

ХРВАТСКАТА АВТОКОМПАНИЈА „РИМАЦ“ ЌЕ ГРАДИ НОВО СЕДИШТЕ ОД 200 МИЛИОНИ ЕВРА, ЌЕ ИМА И ТЕСТ ПАТЕКА

ХРВАТСКАТА АВТОКОМПАНИЈА „РИМАЦ“ БИ МОЖЕЛА ДА ГО ПРЕЗЕМЕ „БУГАТИ“

„РИМАЦ КОНЦЕПТ 2“ – ХРВАТИТЕ ГО ИМААТ НАЈБРЗИОТ И НАЈМОЌЕН АВТОМОБИЛ ЗА 2018

МАТЕ РИМАЦ ГО НОСИ „КОНЦЕПТ 2“ ВО САД СО ШАМПАЊСКО ВО БАГАЖНИКОТ

ХРВАТСКАТА КОМПАНИЈА „РИМАЦ АВТОМОБИЛИ“ ГО ПРЕДИЗВИКА „ТЕСЛА“ СО СВОЈОТ НОВ МОДЕЛ