Шангај

Таг
15Вести

ВО ШАНГАЈ СЕ ОТВОРИ ТЕМАТСКИОТ ПАРК „ШАНГАЈ ДИЗНИ“, ЗА ТУРИСТИТЕ ПАК ДА СЕ ВРАТАТ ВО КИНА ПО ПАНДЕМИЈАТА

РУЧЕК СО ПОГЛЕД ОД 556 МЕТРИ – ВО ШАНГАЈ СЕ НАОЃА НАЈВИСОКИОТ РЕСТОРАН НА СВЕТОТ

ОТВОРЕН ПРВИОТ ДЕЛ ОД „ВИСЕЧКИТЕ ВАВИЛОНСКИ ГРАДИНИ НА ШАНГАЈ“, НА КОЈ СЕ ПОСАДЕНИ 1.000 ДРВЈА

ВО ШАНГАЈ СЕ ОТВОРИ НАЈВИСОКИОТ ХОТЕЛ НА СВЕТОТ, СО РЕСТОРАН НА 120. СПРАТ

СТОТИЦИ ТАРАНТУЛИ И БУБАЧКИ СЕ ГЛАВЕН ДЕКОР ВО БАР ВО ШАНГАЈ

СТУДИОТО НА ЗАХА ХАДИД ЌЕ ЈА ГРАДИ „НАЈЗЕЛЕНАТА ЗГРАДА“ ВО ШАНГАЈ

ОПЕРА СО СПИРАЛЕН ПОКРИВ СО СКАЛИ ЌЕ БИДЕ НОВИОТ ЗАШТИТЕН ЗНАК НА ШАНГАЈ