Светско првенство 2026

Таг
3Вести

ЊУ ЏЕРСИ ГО ДОБИ ФИНАЛЕТО НА СП 2026, ЌЕ СЕ ИГРА ПРЕД 82.500 ГЛЕДАЧИ

КАТАР ИЗГРАДИ СЕДУМ НОВИ СТАДИОНИ, СИТЕ 16 ЗА СЛЕДНИОТ МУНДИЈАЛ ВЕЌЕ ПОСТОЈАТ

ИЗБРАНИ ГРАДОВИТЕ-ДОМАЌИНИ НА СП 2026, ПРВО КОЕ ЌЕ СЕ ИГРА ВО ТРИ ДРЖАВИ