цигари

Таг
10Вести

НОВ ЗЕЛАНД ГО УСВОИ ПРВИОТ ЗАКОН ЗА ЦИГАРИ ЧИЈА ЦЕЛ Е ДА СЕ ЗАБРАНИ ПУШЕЊЕТО ЗА СЛЕДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ

САД ПЛАНИРААТ ДА ГО НАМАЛАТ НИКОТИНОТ ВО ЦИГАРИТЕ ЗА ДА НЕ СОЗДАВААТ ЗАВИСНОСТ

ТУТУНСКИТЕ КОМПАНИИ ЌЕ ПЛАТАТ 80 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА СЕ ИСЧИСТИ ФРАНЦИЈА ОД ОТПУШОЦИ ОД ЦИГАРИ

БЕВЕРЛИ ХИЛС СТАНА ПРВ ГРАД ВО САД КОЈ ЌЕ ЗАБРАНИ ПРОДАЖБА НА ЦИГАРИ

БРИТАНЕЦ ПРАВИ МОЗАИЦИ ОД ОТПУШОЦИ ЗА ДА ЈА ПОДИГНЕ СВЕСТА ЗА ЗДРАВЈЕТО

ДИЗНИЛЕНД ВО САД ЗАБРАНИ ПУШЕЊЕ И НА ОТВОРЕН ПРОСТОР