промоција

Таг
94Вести

МАРИНА КОСТОВА ВЕЧЕРВА ЈА ПРОМОВИРА НОВАТА КНИГА „ЈАЗИКОТ Е ЧУДНА ЅВЕРКА“

ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН ЈА ПРОМОВИРАШЕ СВОЈАТА ПРВА КНИГА „ЗАБРАНЕТИ ЛУЃЕ“

„АРС ЛАМИНА“ РЕОБЈАВИ ПЕТ ДЕЛА ОД КОНЕСКИ СО НОВИ ПРЕДГОВОРИ И ПОГОВОРИ

ЗОРАН СПАСОВ-ЅОФ ЈА ПРОМОВИРА КНИГАТА „ТОРОНТО ЕКСПРЕС“, ПРЕМИЕРАТА НА ПРЕТСТАВАТА Е НА 15 ДЕКЕМВРИ ВО МНТ

СИНОЛИЧКА ТРПКОВА ЈА ПРОМОВИРА СВОЈАТА ПРВА ПРОЗА „НИКОГАШ НЕ КАЖУВАМ“

КИНОТЕКАТА ГИ ОТВОРА ДЕПОАТА ЗА ЈАВНОСТА ЗА СВЕТСКИОТ ДЕН НА АУДИОВИЗУЕЛНОТО НАСЛЕДСТВО

СНЕЖАНА ПЕТРОВА-ЏАМБАЗОВА СЕ ОСВРНУВА НА ЈАЗИКОТ ВО ТВ-РЕКЛАМИТЕ ВО СВОЈАТА НОВА КНИГА

КИНОТЕКАТА СОБРА 31 МАКЕДОНСКИ КРАТОК ИГРАН ФИЛМ НА ЕДНО ДВД

АЛЕКСАНДРА ЈУРУКОВСКА ЈА ПРОМОВИРА КНИГАТА КРИТИКИ „ДВЕ МИНУТИ И ЧЕТИРИЕСЕТ РЕДА“

ТРИЛЕРОТ ИМА СВОЈА ПУБЛИКА ВО МАКЕДОНИЈА, ИАКО ИМА МАЛКУ АВТОРИ, ВЕЛИ АНДЕ ЈАНКОВ ЗА НОВИОТ РОМАН „СИГУРЕН РИЗИК“