авионски лет

Таг
14Вести

НАЦИОНАЛНАТА АВИОКОМПАНИЈА НА НОВ ЗЕЛАНД ПРВА ЌЕ ВОВЕДЕ КРЕВЕТИ И ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД ЕКОНОМСКАТА КЛАСА

НАЈКРАТКИОТ АВИОНСКИ ЛЕТ НА СВЕТОТ ПОВРЗУВА ДВА ШКОТСКИ ОСТРОВА И МОЖЕ ДА ТРАЕ И ПОМАЛКУ ОД МИНУТА

КРУЗЕРИ И АВИОНСКИ ЛЕТОВИ ДО НИКАДЕ СЕ НОВА ОПЦИЈА ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА

„ВИРЏИН ГАЛАКТИК“ ДАДЕ ПРВ УВИД ВО СВОЈОТ АВИОН ЗА ТУРИСТИЧКИ ЛЕТОВИ ДО ВСЕЛЕНАТА

НАЦИОНАЛНАТА АВИОКОМПАНИЈА НА НОВ ЗЕЛАНД ПРВА ЌЕ ВОВЕДЕ КРЕВЕТИ ВО ЕКОНОМСКАТА КЛАСА

„КВАНТАС“ ГО РЕАЛИЗИРАШЕ НАЈДОЛГИОТ ЛЕТ НА СВЕТОТ, СИДНЕЈ-ЊУЈОРК ЌЕ БИДЕ РЕДОВНА ЛИНИЈА ОД 2023

„КВАНТАС“ ЌЕ ПОЧНЕ СО 19-ЧАСОВНИ ЛЕТОВИ, НО ПРВО ЌЕ ИСПИТА КАКО ЧОВЕЧКОТО ТЕЛО ГО ПОДНЕСУВА ТОА