Филхармонија

Таг
76Вести

ТРАДИЦИОНАЛНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО ЗНАКОТ НА ТЕМИ ОД ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМОВИ

КОНЦЕРТОТ „ФИЛИЗ“ СО ПИЈАНИСТКАТА НГУЧИ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

КОНЦЕРТОТ „АИР“ СО ВИОЛИСТОТ ДИЈАНГ МЕИ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

СИМФОНИЈА БРОЈ 5 ОД МАЛЕР ВЕЧЕРВА НА ПРЕДВЕЛИГДЕНСКИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

16-ГОДИШНАТА ВИОЛИНИСТКА ЛЕЈА ЗУ СОЛИСТКА НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЏИЈАН ЕМИН ЈА ОДНЕСЕ МОЈАТА МУЗИКА ВО ДРУГА СФЕРА, КАЖА РОЏЕР ИНО ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

БРИТАНСКИОТ КОМПОЗИТОР РОЏЕР ИНО ЌЕ НАСТАПИ СО ФИЛХАРМОНИЈАТА НА 23 ФЕВРУАРИ

ФИЛХАРМОНИЈАТА В ЧЕТВРТОК ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ СО БОЖО ВРЕЌО И ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ

ПАРИТЕ ОД УТРЕШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ ЗА ЖРТВИТЕ НА ЗЕМЈОТРЕСОТ

НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО АРСОВСКА И НАУМОВСКИ