книга

Таг
129Вести

НИЕ СМЕ ПАНК, НИКОГАШ НЕ НИ БИЛО ДО ПАРИ, ВЕЛИ ЉУПЧО КОСТОВСКИ, КОЈ ПИШУВА КНИГА ЗА СВОЈОТ БЕНД „ЊУ ПОЛИС СТЕЈТ“

ПОСТХУМНО ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „ВО СЕНКА НА ВИСТИНАТА“ ОД ДУШКО ЦАЦКОВ, ЕДЕН ОД ДОАЈЕНИТЕ НА ПЕДАГОШКАТА ДЕЈНОСТ

АКТЕРКАТА ЏЕСИКА БИЛ НАПИША КНИГА ЗА ПРВАТА МЕНСТРУАЦИЈА, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕ НА ДЕВОЈЧИЊАТА ДА СЕ ОСЛОБОДАТ ОД СРАМОТ

РАЗГОВОР СО ПОЕТЕСАТА ДОЛОРЕС АТАНАСОВА ВО БИБЛИОТЕКАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“

СРПСКИОТ РЕЖИСЕР СРЃАН ДРАГОЈЕВИЌ ЌЕ ПРОМОВИРА КНИГА ВО СКОПЈЕ

52 БАЈКИ СОБРАНИ ВО НОВА КНИГА НА „ЛИТЕРАТУРА“, ПРОМОЦИЈАТА Е НА 11 АПРИЛ

НА 6 АПРИЛ ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „БЕЗСЛОВЕН“ ОД КИРИЛ АНГЕЛОВ, ЖРТВА НА СЕКСУАЛНО И МЕНТАЛНО ЗЛОСТАВУВАЊЕ

ВО ШТИП ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „КРАЛСТВО БЕЗ НАПИШАНА ИСТОРИЈА“ ОД ПАВЛЕ РИБАРСКИ