Охридско лето

Таг
43Вести

ТРИОТО „ЏЕНТЛМЕН“ ВЕЧЕРВА ПЕЕ ВО „СВ. СОФИЈА“ ВО ОХРИД ПО ПОВОД 8 МАРТ

БЕЛГРАДСКАТА ПРЕТСТАВА „МОЈОТ МАЖ“ ПО ДЕЛОТО НА РУМЕНА БУЖАРОВСКА ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

„ТАНЕЦ“ И „ЛАДО“ СО ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ОХРИД ПОСВЕТЕН НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „КОЈ ЈА УБИ ЏЕНИС ЏОПЛИН?“ ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

НА СВЕТОТ МУ Е НЕОПХОДНА УБАВИНА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕТО НА ОХРИДСКО ЛЕТО

„ГОЛЕМИОТ ЧАЈКОВСКИ“ ЌЕ ДОНЕСЕ 90 УМЕТНИЦИ НА СЦЕНА – ПОЧНУВА ОХРИДСКО ЛЕТО

РИСИМА РИСИМКИН СЛАВИ 30 ГОДИНИ КОРЕОГРАФСКО ТВОРЕШТВО СО ПРЕМИЕРА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

НОБ СО „БОЛЕРО“ ПОД МАСКИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО ВО ЧЕСТ НА ОЛГА МИЛОСАВЉЕВА

ГУДАЧКИ КВАРТЕТ ОД СЛОВЕНИЈА ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ПИЈАНО КОНЦЕРТ ЗА 4 РАЦЕ ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО