Самсунг

Таг
14Вести

НОВИТЕ ПАКУВАЊА ЗА ТЕЛЕВИЗОРИ НА „САМСУНГ“ МОЖАТ ДА СЕ ПРЕТВОРАТ ВО КУЌИЧКА ЗА МАЧКИ И ПОЛИЦИ

„САМСУНГ“ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА СЕРИЈА НА 5Г СМАРТФОНИ „ГАЛАКСИ С20“

СМАРТФОНОТ НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ НА „САМСУНГ“ КОНЕЧНО ДОАЃА НА ПАЗАРОТ ВО СЕПТЕМВРИ

„САМСУНГ“ ГО ОДЛОЖИ ЛАНСИРАЊЕТО НА СВОЈОТ СМАРТФОН НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ ЗАШТО ЕКРАНОТ СЕ КРШЕЛ

НОВИОТ МОНИТОР НА „САМСУНГ“ ЌЕ ВИ ЈА ОСЛОБОДИ РАБОТНАТА МАСА

ИНОВАЦИИТЕ КОИ СЕ ХИТ НА СВЕТСКИОТ КОНГРЕС НА МОБИЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ВО БАРСЕЛОНА

„ХУАВЕИ“ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ ПРВ СМАРТФОН СО ЕКРАН НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ И 5Г МОДЕМ

„САМСУНГ“ ГО ПРЕТСТАВИ „ГАЛАКСИ ФОЛД“, СМАРТФОН ШТО СЕ ОТВОРА ВО ТАБЛЕТ

„САМСУНГ“ НАЈАВИ СМАРТФОНИ СО МЕМОРИЈА ОД ЕДЕН ТЕРАБАЈТ