Слаткаристика

Таг
6Вести

СЛАТКАРИСТИКА СО ТУРНЕЈА НИЗ МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЛАВИ 15 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ АЛБУМ

СЛАТКАРИСТИКА ЗАКАЖА И ТРЕТ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ, ОТКАКО ГО РАСПРОДАДЕ ВТОРИОТ

КОНЦЕРТОВ Е ЗА МАЈКА МИ КАКО ПОДАРОК ЗА РОДЕНДЕН, РЕЧЕ СЛАТКАРИСТИКА НА СЛАВЕНИЧКИОТ НАСТАН ВО СКОПЈЕ

СО САЊА 9 ГОДИНИ ПРАВЕВМЕ ДЕТЕ, МОША СЕ РОДИ ОТКАКО ПРЕСТАНАВ ДА ПИЈАМ – ПОДКАСТ СО РАПЕРОТ СЛАТКАРИСТИКА

СЛАТКАРИСТИКА ЗАКАЖА И ВТОР КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ПО ПОВОД 15 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ АЛБУМ

ПРЕД 15 ГОДИНИ СНИМАВ ПЕСНИ ВО СКРИВНИЦА, СЕГА ЈА ЖИВЕАМ ШАНСАТА, ВЕЛИ СЛАТКАРИСТИКА ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ