суперхерои

Таг
14Вести

НОВООТКРИЕНИ ИНСЕКТИ ВО АВСТРАЛИЈА ИМЕНУВАНИ СПОРЕД СУПЕРХЕРОИ НА „МАРВЕЛ“

КОВИД-19 ГИ ПОМЕСТИ ПРЕМИЕРИТЕ И НА „ДОКТОР СТРЕЈНЏ 2“ И НОВИОТ „СПАЈДЕРМЕН“

ВО ФИЛМ НА „МАРВЕЛ“ ПРВПАТ ЌЕ СЕ ПОЈАВИ ТРАНСРОДОВ ЛИК

СУПЕРХЕРОИТЕ И ВО 2020 ЌЕ ДОМИНИРААТ НА СВЕТСКИТЕ КИНОБЛАГАЈНИ

ЗОРАН КАРДУЛА ИЗЛОЖУВА МИКС НА СУПЕРХЕРОИ И СОВЕТСКИ ПОСТЕРИ ВО „АНАГОР“

„МАРВЕЛ“ ГО ПРОСЛАВИ 80. РОДЕНДЕН – ОД РАБОТ НА БАНКРОТ ДОЈДЕ ДО СТАТУС НА МИЛИЈАРДЕР

„ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА“ СЕПАК НЕ Е КРАЈ – ПОЧНУВА ЧЕТВРТАТА ФАЗА НА „МАРВЕЛ“

И АНЏЕЛИНА ЏОЛИ ВЛЕГУВА ВО УНИВЕРЗУМОТ НА „МАРВЕЛ“

„МАРВЕЛ“ ПОТВРДИ КОИ СУПЕРХЕРОИ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ ВО „ОДМАЗДНИЦИ 4“