тамара Тодевска

Таг
14Вести

НЕ Е ИЗБОР ЗА ПЕСНА, ТУКУ ИЗБОР ЗА НАСТАП НА ЕВРОВИЗИЈА И МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА УЧЕСТВУВА, ВЕЛИ ИГОР ТРАЈКОВСКИ, ДОЛГОГОДИШЕН ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЕВРОВИЗИСКИОТ ФАН КЛУБ ОГАЕ

ГИ ПОДДРЖУВАМ МЛАДИТЕ ПЕЈАЧИ, РЕЧЕ ТАМАРА ТОДЕВСКА КОЈА СНИМИ ПЕСНА СО РАПЕРОТ ЈАНГ ДАДИ

КОНЦЕРТИ, ИЗЛОЖБИ И ПЕРФОРМАНСИ НА „ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЕДА

ЉУБОВТА ИМ ПРИПАЃА НА СИТЕ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРВАТА ПАРАДА НА ГОРДОСТА ВО СКОПЈЕ

НАЈДОБАР ПЛАСМАН НА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОВИЗИЈА, ПЕТТА ПОБЕДА ЗА ХОЛАНДИЈА

ТАМАРА ПЕЕ ОСМА ВО ФИНАЛЕТО НА ЕВРОВИЗИЈА, ЌЕ ЈА ГЛЕДААТ 200 МИЛИОНИ ЛУЃЕ НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

ТАМАРА ЌЕ ПЕЕ ПРЕД МАДОНА ВО ФИНАЛЕТО НА ЕВРОВИЗИЈА

ТАМАРА ВЕЧЕРВА ВО ТРКА ЗА ФИНАЛЕТО НА ЕВРОСОНГ

ТАМАРА ПЕЕ СО ЖАР, СИТЕ ЈА САКААТ ВО ТЕЛ АВИВ

ПРВА ПРОБА НА ТАМАРА ПРЕД НАСТАПОТ НА ЕВРОВИЗИЈА НА 16 МАЈ