10 НАЈДОБРИ СЕКС ПОЗИ ЗА ЗАБРЕМЕНУВАЊЕ, СПОРЕД БАРБИ

Лондон, (Мирор)

Кога љубовни двојки се обидуваат да имаат деца, пробуваат разни начини, а еден од тие е промена на начинот на кој што водат љубов.

Сигурно сте слушнале дека некои позиции се поефективни од други кога се работи за забременување. „Ченел мам“ одвои десет пози и ги демонстрираше со куклата Барби.

Мисионерска поза

Кучешкa поза

Орел

Каубојка

Kучешка поза надолу

Жаба

Свиткан агол

Каубојка наопаку

Стоечка поза

Клинец