ДА СЕ ПОЧИТУВААТ РАЗЛИКИТЕ – НОВА КАМПАЊА ЗА „ЗЛАТЕН ДАБ“

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Прилепска пиварница ја лансираше својата најнова кампања за „Златен даб 2018“ и таа пренесува моќна порака – да се почитуваат разликите и да се отфрлат предрасудите и етикетирањето.

Со ваков современ пристап, „Златен даб“ продолжува да ја гради перцепцијата за пиварски бренд, кој секогаш нуди поинакво и автентично искуство за љубителите.